JUBIN Impregnacia

impregnues biocid për dru
JUBIN Impregnacia

Përshkrimi

JUBIN Impregnacia është impregnues i pangjyrë për dru, i bërë në bazë të dispersionit ujorë të lidhësve akrilik; e përshtatshme për mbrojtje të konstruksionit të kulmit nga druri; strehëve, gardheve prej drurit dhe orendive të drurit në banesa para lyerjes me ngjyra lasur ose ngjyra mbuluese dhe me llak (p. sh. JUBIN LASUR, JUBIN DECOR);  nuk është e përshtatshme për mbrojtjen e drurit në hapësirat ku jetojmë.

Veçoritë:

  • përmbajtja fungicide në mënyrë efikase e mbron drurin nga vjetërsia dhe kalbja;
  • përmbajtja insekticide e mbron drurin prej insekteve të dëmshme;
  • përmbajtje shumë e ulët e përbërësve organik avullues (VOC).
  • i pangjyrë.

Detajet

Application 
FurçëRulMjetet të pastrohen me ujë

Përdorimi

180 ml/m2 në një shtresë

Paketimi

kovë plastike 0, 65 l

Para perdorimit gjithmonë lexoni listën teknike dhe të sigurisë

m2
0 l
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu