JUPOL Gold

New Generation - ngjyrë e brendshme me mbulueshmëri të lartë që lahet

Përshkrimi

 • JUPOL GOLD është ngjyrë ekologjike me mbulueshmëri të lartë në bazë të disperzionit ujorë të lidhësve polimer.
 • përdoret për mbrojtje dekorative të mureve dhe tavaneve të brendshme më me ngarkesë ku kërkohet pamje estetike e sipërfaqeve të lyera.
 • në dispozicion është një gamë e gjerë e nuancave të ngjyrave në kartat e ngjyrave: JUB ngjyart dhe suvatë, NCS dhe RAL classic.
 • ngjyra prodhohet nën mbikqyrjen e përhershme të TÜV SÜD Industrie Service GmbH, München.

Veçoritë:

 •  bardhësi e lartë;
 •  avull-lëshueshmëri dhe mbulueshmëri e lartë;
 •  rezistencë alkaline;
 •  përmbajtje shumë e ulët e përbërësve organik që treten lehtë;
 •  e lehtë për aplikim;
 •  rezistente në fërkim të thatë;
 •  ngjyrë e murit që nuk është e dëmshme për shëndetin dhe mjedisin jetësorë.

Detajet

Application 
RulFurçëMjetet të pastrohen me ujë

Shpenzimi

125 - 190 ml/m2 për dy shtresa

Embalazha

Kova 0.75 l, 2.00 l, 5.00 l, 10.00 l, 15.00 l

 

 

Dokumentet

Characteristics 
Novo
m2
0 l
Nuancat e ngjyrave:
 • e bardhë (nuanca 1001); baza 1000 dhe baza 2000;
 • karta e ngjyrave JUB;
 • karta e ngjyrave NCS;
 • karta e ngjyrave RAL Classic;
 • deri te nuancat pastele mund të arrihet me DIPI KONCENTRAT.

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
JUPOL Gold
JUPOL Gold
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu