JUPOL Trend

ngjyrë e brendshme e gatshme me mbulueshmëri të lartë në nuanca moderne
JUPOL Trend

Përshkrimi

JUPOL Trend është ngjyrë me mundësi të larjes, e përshtatshme për freskimin e hapësirave në nuanca moderne dhe mundëson lyerje të shpejtë të sërishme të sipërfaqeve të mureve dhe tavanit.

Në vitin 2014, në paletën e ngjyrave intenzive i kemi shtuar edhe nuancat pastele.

Veçoritë

  • gamë e gjerë e nuancave moderne intenzive të gatshme;
  • e lehtë për aplikim;
  • avull-lëshueshmëri të lartë;
  • rezistencë e lartë në pastrim me lagështi me mjete universale për pastrim;
  • mbulueshmëri e shkëlqyeshme (zakonisht është e mjaftueshme vetëm një shtresë te ngjyrosja e sërishme);
  • përmbajtje shumë e ulët e përbërësve organik avullues

Detajet

Application 
RulFurçëMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

125 ml/m2 për aplikim në një shtresë

Paketimi

Kova 2.50 l

Dokumentet

Characteristics 
Novo
m2
0 l
Nuancat e gatshme të ngjyrave 
New shade
Light lemon (110)
New shade
Soft satin (140)
New shade
New lime (150)
New shade
Magnolia (160)
New shade
Light apricot (120)
New shade
Light olive (130)
Lemon (10)
Orange (20)
Apricot (21)
Cherry (30)
Red Grape (31)
Orchid (70)
Olive (40)
Chocolate (60)
Cappuccino (61)

Vëmendje: nuancat e ngjyrës që i shohim në ekran mund të kenë shmangie nga nuanca e vërtetë.

 

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu