Trendi i ngjyrave 2020

JUB trendi i ngjyrave 2020

Në JUB në bashkëpunim me arkitektët kemi përgatitur katër inspirime se si ngjyra e vitit plotësohet

FSHEHTËSITË DIMËRORE

Gjatë dimrit natyra është vërtetë mahnitëse; hapsirat ku jetojmë janë më të veçanta se sa periudhat

BUTËSIA PRANVERORE

Fuqia e pazëvendësueshme e stinës së pranverës sjellë në shtëpi ngjyra me tone gjallëruese.

FRESKIA VERORE

Gjatë muajve të nxehtë të verës, freskia në shtëpi është e mirëseardhur.

NGROHTËSIA VJESHTORE

Nostalgjia për stinën e vjeshtës vjen me gjallërinë e nuancave të portokallta të ndezura, nuancave
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu