Revitalprimer

Lyrës themelor për njëtrajtësim

Përshkrimi

Revitalprimer është lyrës themelor mikroarmues për lyerjen e sipërfaqeve me plasaritje në formë kapilare para lyerjes së saj me ngjyrë mikroarmuese (Revitalcolor silicate in AG). 

Veçoritë

  • lyrësi mirë mbulon plasaritjet kapilare me gjërësi ca. 0,3 mm;
  • përmirëson lidhjen në bazë; 
  • rrit ujë-rezistueshmërinë. 

 

Detajet

Application 
FurçëRulMjetet të pastrohen me ujëTë mos bie në kontakt me duar dhe sy

Harxhimi

300 - 600 ml/m2.

Paketimi

Kova 5l.

 

Para përdorimit lexoni listën teknike dhe të sigurisë. 

Dokumentet

m2
0 l
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu