Të gjitha produktet

Acrylcolor

Ngjyrë akrilike për fasadë

Acrylcolor
Acrylcolor

Akril emulzija

lyrës themelor dhe plastifikator

Akril emulzija

Akrinol

Ngjitës për qeramikë dhe porobeton

Akrinol
Akrinol

Akrinol Elastik

Ngjitës elastik për qeramikë S1

Akrinol Elastik
Akrinol Elastik

Akrinol Flex

Ngjitës fleksibil për qeramikë S1

Akrinol Flex
Akrinol Flex
Akrinol Light

Algicid Plus

Mjet për zhdukjen e algave dhe myshqeve në mure

Algicid Plus

Amikol

Njgjyrë lateks me mbrojtje të jashtzakonshme të filmit nga myku

Amikol
Amikol
DECOR Antique
DECOR Antique

DECOR Glamour

Ngjyrë metalike mbuluese për mure

DECOR Glamour
DECOR Glamour
DECOR Marmorin
DECOR Marmorin Shine
DECOR Marmorin Shine

Dipi Color

Pigment për nuancimin e ngjyrave të brendshme

Dipi Color
Dipi Color
DRY WALL Primer

Epoksil

Ngjyrë epokside dy komponentëshe për beton

Epoksil
Epoksil
EPS lepilna malta
EPS lepilna malta
Fugalux masë për fugim
Fugalux
Hidrozol
Hidrozol

Hidrozol Elastik

Masë elastike joujëlëshuese

Hidrozol Elastik
Hidrozol Elastik

Hidrozol Superflex

Masë hidroizoluese dykomponentëshe me elasticitet të lartë

Hidrozol Superflex
JUBIN Decor Primer
JUBIN Decor Primer
JUBIN Impregnacia
JUBIN Impregnacia

JUBIN Lasur

Lyerës transparent për dru

JUBIN Lasur
JUBIN Lasur

JUBIZOL Comfort

Sistemi i fasadës, i përshtatshëm për aplikim në nuanca intenzive

JUBIZOL Comfort
JUBIZOL Comfort

JUBIZOL EPS

Sistem sipas masës në izolimin termik nga polistireni

JUBIZOL EPS

JUBIZOL EPS F - W0

EPS i bardhë për fasadë pa dhëmbëzor

JUBIZOL EPS F - W0
JUBIZOL lepilna malta
JUBIZOL lepilna malta

JUBIZOL Micro Air

Sistemi i fasadës me avull-lëshueshmëri të shkëlqyeshme

JUBIZOL Micro Air

JUBIZOL Premium

Sistem termo izolues teknologjikisht i përkryer

JUBIZOL Premium

JUBIZOL Strong

Sistem unik i fasadës, i cili mbron kundër breshërit

JUBIZOL Strong
JUBIZOL Strong

Jubocid

mjet për parandalimin e mykut në mure

Jubocid
Jubocid
Juboflex akril
Juboflex akril

Juboflex MS

MS polimer masë ngjitëse zaptuese

Juboflex MS
Juboflex MS

Juboflex silikon

Masë zaptuese universale silikonike

Juboflex silikon

Juboglet

Gips masa e brendshme rrafshuese - nivelizuese

Juboglet
Juboglet

Jubolin

Lëndë rrafshuese për brenda

Jubolin
Jubolin

Jubolin F

Lëndë rrafshuese dykomponentëshe për fasadë

Jubolin F

Jubolin P-25

Lëndë rrafshuese e brendshme për aplikim me makinë

Jubolin P-25
Jubolin P-25

Jubolin P-50

Lëndë rrafshuese fine e brendshme për aplikim me makinë

Jubolin P-50
Jubolin P-50

Jubolin Reparatur

Lëndë rrafshuese e brendshme në tubë

Jubolin Reparatur

Jubosan C110

Suva lidhëse antikorezive

Jubosan C110
Jubosan C110

Jubosan C120

Suva riprofiluese e vrazhdë

Jubosan C120
Jubosan C120
Jubosan C130

Jubosan W110

spërkatës për restaurim WTA

Jubosan W110
Jubosan W110

Jubosan W120

shtresë restaurimi bazik WTA

Jubosan W120
Jubosan W120
Jubosan W130
Jubosan W130

Jubosil hydrophob

Lyerës silikoni ujë-rezistues i pa ngjyrë

Jubosil hydrophob

Jukolprimer

Lyrës themelor thellë depërtues

Jukolprimer
Jukolprimer

JUPOL Block

Ngjyrë speciale për bllokim të njollave

JUPOL Block
JUPOL Block

JUPOL Brilliant

ngjyrë e brendshme kulminante që lahet

JUPOL Brilliant
JUPOL Brilliant

JUPOL Citro

ngjyrë e brendshme me mbrojtje të filmit nga myku

JUPOL Citro
JUPOL Citro

JUPOL Classic

Ngjyrë për mure të brendshme

JUPOL Classic

JUPOL Gold

New Generation - ngjyrë e brendshme me mbulueshmëri të lartë që lahet

JUPOL Gold

JUPOL Junior

Ngjyrë me mbulueshmeri të lartë për dhoma të fëmijëve

JUPOL Junior
JUPOL Junior

JUPOL Latex gjysmëmat

Ngjyrë e brendshme gjysmëmat që lahet

JUPOL Latex polmat
JUPOL Latex gjysmëmat

JUPOL Latex mat

Ngjyrë e brendshme mat që lahet

JUPOL Latex mat
JUPOL Latex mat

JUPOL Latex saten

Ngjyrë e brendshme saten me mundësi të lartë për larje

JUPOL Latex saten
JUPOL Latex saten

JUPOL Spray

Visoko pokrivna „Perfect spray” notranja barva

JUPOL Spray
JUPOL Spray

JUPOL Strong protect

Ngjyrë me mundësi të madhe larëse për sipërfaqe shumë të ngarkuara

JUPOL Strong protect

JUPOL Trend

ngjyrë e brendshme e gatshme me mbulueshmëri të lartë në nuanca moderne

JUPOL Trend

Kulirplast 1.8 premium

Suva dekorative e lëmuar e bërë nga granulati i mermerit të ngjyrosur 1.8

Kulirplast 1.8 premium
Kulirplast 1.8 premium

Kulirplast 2.0

Suva akrilike nga granulati i mermerit natyror shumëngjyrësh me granulacion 2.0

Kulirplast 2.0
Kulirplast 2.0

Nanoxil G

Suva e lëmuar silikonike vetpastruese me granulacion 1.5 dhe 2.0

Nanoxil G
Nanoxil G

Nanoxilcolor

Ngjyrë mikroarmuese vetpastruese e fasadës

Nanoxilcolor

Nivelin

Lëndë rrafshuese e brendshme në pluhur

Nivelin
Nivelin

Nivelin D

Lëndë rrafshuese shtresë trashë

JUBOGLET Nivelin D
Nivelin D

Revitalcolor AG

Ngjyrë akrilike mikroarmuese e fasadës

Revitalcolor AG
Revitalcolor AG

Revitalcolor silicate

Ngjyrë silikate mikroarmuese e fasadës

Revitalcolor silicate

Revitalcolor silicone

Njgyrë silikoni mikroarmuese e fasadës

Revitalcolor silicone

Revitalprimer

Lyrës themelor për njëtrajtësim

Revitalprimer
Silicateprimer
Silicateprimer
Siliconeprimer
Siliconeprimer

Suva akrilike e gërryer

Suva dekorative akrilike e gërryer me granulacion 2.0 dhe 2.5.

Suva akrilike e gërryer
Suva akrilike e gërryer

Suva akrilike e lëmuar

Suva dekorative akrilike e lëmuar me granulacion 1.5, 2.0 dhe 2.5

Suva akrilike e lëmuar

Suva minerale e gërryer

Suva minerale e gërryer me granulacion 2.0

Suva minerale e gërryer
Suva minerale e gërryer

Suva minerale e lëmuar

Suva minerale e lëmuar me granulacion 1.5

Suva minerale e lëmuar
Suva minerale e lëmuar

Suva silikate e gërryer

Suva dekorative silikate e gërryer me granulacion 2.0

Suva silikate e gërryer
Suva silikate e gërryer

Suva silikate e lëmuar

Suva dekorative silikate e lëmuar me granulacion 1.5, 2.0

Suva silikate e lëmuar
Suva silikate e lëmuar

Suva silikoni e gërryer

Suva dekorative silikoni e gërryer me granulacion 2.0

Suva silikoni e gërryer
Suva silikoni e gërryer

Suva silikoni e lëmuar

Suva dekorative silikoni e lëmuar me granulacion 1.5 dhe 2.0

Suva silikoni e lëmuar
Suva silikoni e lëmuar

Takril

Ngjyrë për beton (sipërfaqe vertikale)

Takril
Takril

Tlakolin

Lëndë rrafshuese vet nivelizuese

Tlakolin
Tlakolin

Unigrund

Lyrës themelor për suva dekorative

Unigrund
Unigrund

Uniton

Ngjyrë univerzale për nuancim

Uniton
Uniton

Unixil G

Suva e lëmuar akrilike e siloksanizuar me granulacion 1.5 dhe 2.0

Unixil G
Unixil G

Vezakrilprimer

Lyrës themelor i vrazhdë

Vezakrilprimer
Vezakrilprimer

XTG - suva akrilike e lëmuar

Suva dekorative me granulacion 1.5 in 2.0

XTG - suva akrilike e lëmuar
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu