JUPOL Classic

Ngjyrë për mure të brendshme

Përshkrimi

JUPOL Classic është ngjyrë për mure të cilës i besohet tashmë 50 vjet. Përdoret për mbrojtje dekorative të mureve dhe tavaneve në objekte të banimit dhe afariste.

Formula e përmirësuar e ngjyrës për mure të brendshme JUPOL Classic mundëson të ngjyrosni më shumë sipërfaqe. Ngjyrën e brendshme JUPOL Classic mund ta holloni me ujë deri ne 15%.

Veçoritë

 • formula e re që mundëson mbulueshmëri të madhe, 15 l deri 100 m2;
 • deri në 20% më shumë hapësirë të ngjyrosur;
 • e lehtë për aplikim;
 • bardhësi e lartë;
 • pamje e bukur e filmit të ngjyrës;
 • avull-lëshueshmëri dhe mbulueshmëri e lartë;
 • ngjyrë e murit që nuk është e dëmshme për shëndetin dhe mjedisin jetësorë;
 • përmbajtje shumë e ulët e përbërësve organik që treten lehtë;
 • rezistencë alkaline;
 • aplikim i thjeshtë;
 • rezistente në fërkim të thatë.

 

Detajet

Application 
RulFurçëSpërkatës mekanikMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

150 - 190 ml/m2 për dy shtresa

 

Paketimi

Kovë plastike 2.00 l, 5.00 l, 10.00 l, 12.50 l, 15.00 l

Characteristics 
Piktogram A_jan2020
m2
0 l
Nuancat e ngjyrave
 • e bardhë (nuanca 1001);
 • karta e ngjyrave JUB (nuancat që përfundojnë me 3, 4 dhe 5);
 • Karta e ngjyrave NCS (nuancat pastele);
 • deri te nuancat pastele mund të arrihet me DIPI COLOR ose me DIPI KONCENTRAT.

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
JUPOL Classic
JUPOL Classic
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu