Akrinol

Ngjitës për qeramikë dhe porobeton
Akrinol

Përshkrimi

AKRINOL është ngjitës ndërtimor i shumëllojshëm në bazë të çimentos, është i përshtatshëm për ngjitjen e pllakave të qeramikës. klinkerave, mozaikëve të xhamit dhe të tjera në sipërfaqe joproblematike të mureve dhe dyshemeve. Për ngjitjen e pllakave të qeramikës në objekte me nxehje qëndrore për ngjitjen e blloqeve të porobetonit dhe ndërtimin e mureve ndarëse. Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Karakteristikat

  • ngjyrë hiri;
  • klasa C1T (EN 12004);
  • qëndrueshmëri në tëmperaturë (-40 deri +70 C);
  • ngjitje e mirë për bazë;
  • i testuar nga EN 12004.

Detajet

Application 
Mistri e dhëmbëzuarPërzierjeMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

prej 2 deri 3 kg/m2, varësisht prej madhësisë së pllakave

Paketimi

thes i letrës 25 kg.

 

Para perdorimit gjithmonë lexoni listën teknike dhe të sigurisë

Dokumentet

Characteristics 
Standard C1T
m2
0 kg
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu