Trendet e ngjyrave

Bota jemi ne, njerëzit. Kontinente të ndryshme, komunikime të ndryshme, kultura të ndryshme. E, çdo gjë me bukuri mahnitëse nga bota, dëshirojmë sa më parë ta zbërthejmë në ngjyra në shtëpinë tonë. 

Kjo është porosia e ngjyrave inspiruese, të cilat po ju paraqesim në galeri, nuancat e pëlqyera mund t'i ruani si favorite në karta e ngjyrave.

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu