Ngjyrat e brendshme dhe dekorative

Njerëzit kalojnë shumë kohë në ambientet e brendshme dhe për atë arsye i rregullojmë sipas dëshirave tona. Ngjyrat që na rrethojnë shpesh pa u hetuar ndikojnë në disponimin tonë: ambienti ndriqohet ose errësohet, e bëjnë më të ftohtë ose më të ngrohtë, më të lumtur ose më monoton.

 

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu