Silicateprimer

Lyrës themelor silikat
Silicateprimer

Përshkrimi

Silicateprimer është lyrës themelor, i cili përdoret para ngjyrosjes me ngjyra silikate, para aplikimit të suvave silikate si dhe për hollimin e ngjyrave dhe suvave silikate. 

Veçoritë

  • njëtrajtëson bazën; 
  • lidhë grimcat e pluhurit në bazë;
  • bazës ia rritë ujë-rezistueshmërinë;
  • i jep ngjyrë bazës; 
  • ka ngjyrë të bardhë.

 

Detajet

Application 
FurçëRulSpërkatës mekanikMjetet të pastrohen me ujëTë mos bie në kontakt me duar dhe sy

Harxhimi

90 - 100 g/m2 (e dhëna është për lyrësin e paholluar si dhe për bazën me vrazhdësi të zakonshme).

Paketimi

Kova 5l.

 

Para përdorimit lexoni listën teknike dhe të sigurisë. 

m2
0 l
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu