Suva silikate e lëmuar

Suva dekorative silikate e lëmuar me granulacion 1.5, 2.0
Suva silikate e lëmuar

Përshkrimi

Suva silikate e lëmuar përdoret për mbrojtje dekorative të fasadës dhe mureve të brendshme. Për suvanë e aplikuar është karakteristikë sipërfaqja e njëtrajtshme kokrrore.

Veçoritë

  • fortësi e lartë;
  • nuk digjet;
  • avull-lëshueshmëri e lartë;
  • qëndrueshmëri e mirë ndaj ndikimeve atmosferike;
  • mbrojtje shtesë nga algat dhe myku;
  • suva e bërë në bazë të ujit qelqorë të kaliumit. 

Detajet

Application 
Lëmuarje rrethorePërzierjeTë mos bie në kontakt me duar dhe syMjetet të pastrohen me ujëSpërkatës airless

Harxhimi

3,0 kg/m2për granulacion 1.5

3,5 kg/m2për granulacion 2.0

Paketimi

Kovë plastike 25 kg.

 

Para përdorimit lexoni me kujdes listën teknike dhe të sigurisë.

Characteristics 
JUBIZOL - silicate
m2
0 kg
Nuancat e ngjyrave
  • e bardhë (nuanca 1001);
  • karta e ngjyrave JUB (nuancat e shënuara me * dhe që përfundojnë me 2, 3, 4 dhe 5).

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu