Nanoxilcolor

Ngjyrë mikroarmuese vetpastruese e fasadës

Përshkrimi

Nanoxilcolor është ngjyrë e fasadës mikroarmuese me efekt vetëpastrues e bërë në bazë të disperzionit ujor të lidhësve silikonik. E përshtatshme për mbrojtjen dekorative të të gjitha llojeve të sipërfaqeve të fasadës, për lyerje mirëmbajtjëse të sipërfaqeve të fasadës të infektuara me alga dhe myk (sipërfaqet paraprakisht të dezinfektohen) dhe për mirëmbajtjen e objekteve në të cilat është aplikuar suvaja përfundimtare Nanoxil.

Veçoritë:

  • efekti vetëpastrues;
  • mikroarmuese;
  • ujërezistueshmëri e jashtëzakonshme e sipërfaqes;
  • avull-lëshueshmëri e shkëlqyeshme
  • mbulueshmëri e mirë;
  • reziston dhe parandalon në mënyrë efikase zhvillimin e mykut dhe algave;
  • rezistencë e lartë ndaj ndikimeve të ndryshme atmosferike (rrezeve UV, tymit, reshjeve);
  • ngjitje e dobët e pluhurit dhe papastërtive tjera në sipërfaqe.

Detajet

Application 
FurçëMjetet të pastrohen me ujëRul

Harxhimi

300 - 700 ml/m2 për aplikim në dy shtresa.

Paketimi

Kovë16l.

 

Para përdorimit lexoni me kujdes list teknike dhe të sigurisë.

Dokumentet

Characteristics 
Long life - nano tehnologija - silikon
m2
0 l
Nuancat e ngjyrave
  • e bardhë (nuanca 1001);
  • karta e ngjyrave JUB (nuancat  që përfudojnë me 4 dhe 5, si dhe të shënuara me *).

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu