Juboflex akril

Masë zaptuese akrilike
Juboflex akril

Përshkrimi

Juboflex akril është masë zaptuese njëkomponentëshe në bazë të disperzionit akrilik. Për zaptimin e materialeve poroze (beton, porobeton, dru, pllakat e qeramikës dhe pllakat e gipsit) për lidhje ndërmjet kornizave të dritares, dyerve, ndërmjet pllakave të gipsit dhe pjesëve të betonit, ndërmjet materialeve të ndryshme poroze dhe riparimin e plasaritjeve të vogla nëpër mure. Për zaptimin e sipërfaqeve të lagështa. Për aplikim të brendshëm dhe të jashtëm.

Karakteristikat

  • përherë pranon tendosjen dhe tkurrjen deri në 15 %;;
  • aplikim i lehtë;
  • në hapjet vertikale nuk rrëshqet;
  • ngjitje e mirë në materialet poroze;
  • pas tharjes mbetet i pandjeshëm në ujë;
  • mund të lyhet;
  • rezistente në ndikimet atmosferike, dritën e diellit dhe vjetërsi;
  • nuk përmban tretës;
  • pastrim i lehtë me ujë.

Detajet

Application 
Mjetet të pastrohen me ujë

Paketimi

fishek 300 ml

 

Para perdorimit gjithmonë lexoni listën teknike dhe të sigurisë

Characteristics 
Trajna elastičnost 15%Primerno za prebarvanje
Nuancat e ngjyrave

E bardhë (RAL 9016).

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu