Revitalcolor silicone

Njgyrë silikoni mikroarmuese e fasadës

Përshkrimi

Revitalcolor Silicone është ngjyrë mikroarmuese e fasadës e padëmshme për mjedisin në bazë të lidhësve silikonik dhe shtesave të tjera të veçanta, të cilat parandalojnë zhvillimin e mykut dhe algave. Ngjyra i është e përshtatshme për lyerjen e sipërfaqëve të fasadave të suvatuara të fortë dhe të vrazhda, si dhe për lyerjen e sipërfaqeve të fasadës ku janë të dukshme plasaritje të holla.

Bënë pjesë në lyerësit e fasadës të cilët ofrojnë mbrojtje më të plotë dhe më të gjatë të fasadës, por edhe pranimin më të vogël të papastërtisë. 

 

Veçoritë:

  • me efikasitet parandalon zhvillimin e mykut dhe algave;
  • mbulon plasaritjet e holla (deri 0, 3 mm);
  • avull-lëshueshmëri të shkelqyeshme;
  • ujë-rezistueshmëri të jashtzakonshme dhe afatgjatë;
  • e qëndrueshme ndaj kushteve të vështira atmosferike;

Detajet

Application 
FurçëMjetet të pastrohen me ujëRul

Harxhimi

300 - 700 ml/m2 për aplikim në dy shtresa

Paketimi

kovë 5l, 16l

 

Para përdorimit lexoni me kujdes listën teknike dhe të sigurisë.

Characteristics 
SILICONECOLOR - Micro-reinforced paint
m2
0 l
Nuancat e ngjyrave
  • e bardhë (nuanca 1001),
  • baza 1000 dhe baza 2000;
  • karta e ngjyrave JUB (nuancat e shënuara me *).

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu