Ngjyrat e brendshme antibakteriale dhe analiza e detajeve të rëndësishme në fasadë 23.12.2020

Ngjyrat e brendshme antibakteriale dhe analiza e detajeve të rëndësishme në fasadë 

? Lokacioni: ZOOM

? Data: E Mërkurë 23 Dhjetor 2020

⏰ Fillimi: 09:00

⏰ Kohëzgjatja: 60 min

 

 

 

Aplikimet - regjistrimet janë të mundshme në faqen e internetit të JUB, deri më 21.12.2020. Linku për aplikim në ZOOM do t’u dërgohet të gjithë të regjistruarve 1 ditë dhe 1 orë para fillimit të seminarit.

 

Rregjistrimi Online:

 

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu