Ngjyra e vitit 2020

Ngjyra e vitit 2020 este LOVE 385A ...

 

Si ngjyrë e vitit 2020 është përzgjedhur nuanca e të portokalltës së ngrohtë, me shtesë të lehtë të ngjyrës kafe për të na kujtuar tokën e kuqe, çatitë me tulla, gjethet e vjeshtës që ngjallin ndjenjën e ngrohtësisë, nostalgjisë dhe rehatisë. 

     

     

 

E portokallta e kuqërremtë është veçanërisht e bukur kur kombinohet me nuanca të ngrohta të të njejtit spektër duke i shtuar edhe pak shkëlqim magjepsës.

     

     

 

Për efekte më delikate, ngjyra e vitit duhet të kombinohet me nuancë të butë bezhë, me produkte druri dhe me dekorime te thurrura.

 

Për dizajnim të dhomës është përzgjedhur nuanca e portokalltë si ngjyrë shumë falenderuese, pasi sjell ngrohtësi dhe butësi në dhomë duke vënë në pah rehatinë e shtëpisë suaj.

     

 

Ngjyra e portokalltë e butë dhe e ngrohtë në interier krijon ambient të këndshëm të papërsëritshëm. Përshkak që përputhet shumë mirë me natyrën, mund të përdoret edhe për ngjyrosjen e sipërfaqeve të vogla në fasadë.

     

Zbulo… Ngjyra e vitit 2020
Zbulo… Ngjyra e vitit 2020
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu