JUPOL Brilliant

ngjyrë e brendshme kulminante që lahet
JUPOL Brilliant

Përshkrimi

JUPOL BRILLIANT është ngjyrë ekologjike që mund të lahet në bazë të disperzionit ujorë të lidhësve polimer më bashkëkohorë e dedikuar për përdoruesit me kërkesa dhe e përshtatshme për mbrojtje dekorative të mureve dhe tavaneve në objekte të banimit dhe administrative, shkolla, kopshte, spitale, hotele, shtëpi të pleqëve dhe objekte tjera publike, si dhe në objektet artizanale dhe industriale. 

 

Veçoritë: 

 • bardhësi të lartë;

 • rezistencë e lartë në fërkim të lagësht;

 • e lehtë për aplikim;

 • rezistencë e lartë në fërkim;

 • përmbajtje shumë e ulët e përbërësv organik avullues;

 • në dispozicion është një gamë e gjer nuancave të ngjyrave

 • avull-lëshueshmëri e lartë;

 • ngjyrë me mbulueshmëri të shkëlqyeshme – klasa 1. 

Detajet

Application 
RulFurçëSpërkatës mekanikMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

80 - 110 ml/m2 për një shtresë

Paketimi

Kovë plastike 2.00 l, 5.00 l, 15.00 l

m2
0 l
Nuancat e ngjyrave
 • e bardhë (nuanca 1001), baza 2000;
 • karta e ngjyrave JUB;
 • karta e ngjyrave NCS;
 • deri te nuancat pastele mund të arrihet me DIPI KONCENTRAT

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu