Ngjitësit e fasadës dhe suvatë ngjitëse

EPS lepilna malta

EPS lepilna malta

EPS lepilna malta

Suva ngjitëse

JUBIZOL lepilna malta

JUBIZOL lepilna malta

JUBIZOL lepilo

JUBIZOL lepilo

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu