Dipi koncentrat

Dipi koncentrat

Përshkrimi

Dipi koncentrat është produkt për nuancim të thjeshtë të ngjyrave të ndryshme disperzive për mure dhe tavane për të arritur deri te nuancat e dëshiruara. Është e mundshme mundshme arritja e nuancave më intenzive se sa ato me Dipi Color.

Vëmendje: nuk mund të përdoret për nuancimin e ngjyrave silikate, silikone dhe gëlqerore dhe nuk mund të përdoret si ngjyrë e vetme. 

Detajet

Application 
PërzierjeMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

Max. 2 tuba nga 100 ml në 10 l ngjyrë.

Paketimi

Tuba 100 ml.

 

Para përdorimit lexoni detajisht listën teknike dhe të sigurisë. 

 

 

Characteristics 
Novo

Dipi koncentratin mund ta përzijmë në paletën e nuancave!

Shembull se si mund të përzihet Dipi koncentrat me JUPOL Gold apo Acrylcolor

 

Shembull i përzirjes së Dipi koncentratit me produktet për dru dhe metal.

Nuk e rekomandojmë për përdorim në programin për eksterier. Sasia maksimale e DIPI Koncentratit në kovën me ngjyrë nuk guxon ta kalojë 10% të masë. Para përdorimit lexoni listën teknike. Nuancat në tabelën e mësipërme janë informative. 

 

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu