Unigrund

Lyrës themelor për suva dekorative
Unigrund

Përshkrimi

Fusha e përdorimit

Unigrund është lyrës themelor univerzal me bazë të lidhësve ujor akrilik disperziv, shtesave speciale dhe mbushës të gurit kremen. E përdorim si lyrës themelor para të gjitha suvave dekorative shtresë hollë (akrilike, silikonike, silikate).

Veçoritë

  • zgjatë kohën e përpunimit të suvave (temperatura e lartë, bazat shumë thithëse);
  • përmirëson pranimin e suvasë në sipërfaqet shumë të rrafshta;
  • njëtrajtëson bazën (njëtrajtëson aftësitë thithëse të sipërfaqes).

Detajet

Application 
FurçëMjetet të pastrohen me ujëSpërkatës mekanikRul

Harxhimi

varësisht nga aftësitë thithëse të bazës, e mjaftueshme për një shtresë:120 – 200 g/m2

Paketimi

kova 5kg, 18kg.

 

Para përdorimit lexoni listën teknike dhe të sigurisë. 

Dokumentet

Unigrund - tehnični list(pdf , 267.46 KB)
Unigrund - varnostni list(pdf , 116.32 KB)
Characteristics 
CE ETAG 004JUBIZOL - Energy saving system
m2
0 kg
Nuancat e ngjyrave
  • e bardhë (nuanca 1001)
  • karta e ngjyrave JUB

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu