NGROHTËSIA VJESHTORE

Nostalgjia për stinën e vjeshtës vjen me gjallërinë e nuancave të portokallta të ndezura, nuancave të kuqe e të kafta, që mund të ekuilibrohen me nuanca të ngrohta neutrale ngjyrë bezhë për një pamje relaksuese.

Druri i thyer, materialet e thurrura, metale të llustruara me nuanca të ngrohta si dhe butësia e pëlhurave me ngjyra të zjarrta janë perfekte për krijimin e një ambienti të rehatshëm që na ngrohin më shumë në ditët më të shkurta.

   

   

 

 

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu