Ceremonia e ndarjes së mirënjohjes për Produktin e vitit

Në teatrin e kukullave në Lubjanë, dje u bë ndarja e mirënjohjeve për Produktin e Zgjedhur të vitit të ndarë për produkte të reja, të përmirësuara, të ndryshuara dhe inovative, të cilat konsumatorët i përzgjodhën vet si më të mirat në kategori përkatëse. Cmimin e fitoi sistemi ynë i fasadës JUBIZOL Premium, sistemi vetpastrues i fasadës, që përmbanë materiale me teknologji të avancuar dhe të cilat ofrojnë cilësi të lartë.

  

 

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu