News Archive

Prezentim në kuadër të JUB Akademisë për Sistemin JUBIZOL të Fasadës

18. 10. 2019

Të merkurën, me 16 tetor në kuadër të JUB Akademisë u mbajt prezentimi për Sistemin JUBIZOL të Fasadës, me fokus të...

Trusted Brand 2019

JUPOL është shpallur si Trusted Brand për dymbëdhjet vjet me radhë

21. 5. 2019

Në kategorinë e ngjyrave për shtëpi, konsumatorët sllovenë janë deklaruar që JUPOL është brendi fitues për...

Ceremonia e ndarjes së mirënjohjes për Produktin e vitit

13. 2. 2019

Në teatrin e kukullave në Lubjanë, dje u bë ndarja e mirënjohjeve për Produktin e Zgjedhur të vitit të ndarë për...

Kemi marrë pjesë në panairin BAU München

21. 1. 2019

Panairi BAU München është njëri nga panairet më të vizituara në fushën e arkitekturës, ndërtimit dhe materialeve...

Fituam certifikatën për Programin e sjelljeve të përgjegjshme

20. 1. 2019

Përsëri jemi cartifikuar me certifikatën e Programit për sjellje të përgjegjshme, e cila është një iniciativë...

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu