JUPOL është shpallur si Trusted Brand për dymbëdhjet vjet me radhë

Në kategorinë e ngjyrave për shtëpi, konsumatorët sllovenë janë deklaruar që JUPOL është brendi fitues për dymbëdhjet vjet me radhë. JUPOL si brend slloven është i njohur jo vetëm në Slloveni, por edhe në shumë tregje të tjera Europiane.

Përgjatë 50 viteve të kaluara, brendi JUPOL është bërë sinonim i kualitetit të lartë të ngjyrave për mure të brendshme, është i njohur si brendi më i fortë i JUB-it si dhe suksesi më i lartë i shitjes, i cili është i lidhur me miliona përdorues të kënaqur e besnik të gjeneratave të ndryshme.

  

 

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu