Prezentim në kuadër të JUB Akademisë për Sistemin JUBIZOL të Fasadës

Të merkurën, me 16 tetor në kuadër të JUB Akademisë u mbajt prezentimi për Sistemin JUBIZOL të Fasadës, me fokus të veçantë në sistemin ku përfshihet suvaja dekorative JUBIZOL Nano finish. Prezentimi u mbajt në oborrin e shtëpisë ku ishin punëkryrësit duke punuar.

Ju faleminderit të gjithve për pjesëmarrjen dhe bashkëpunimin!

 

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu