Kemi marrë pjesë në panairin BAU München

Panairi BAU München është njëri nga panairet më të vizituara në fushën e arkitekturës, ndërtimit dhe materialeve ndërtimore, dhe me siguri është panairi më i rëndësishëm në fushën e ndërtimit në atë pjesë të Evropës.

Këtë vit në panair kemi prezentuar për herë të parë  programin JUBHome dhe në të njejtën kohë kemi prezentuar risitë në sistemin JUBIZOL të fasadës. Të gjithë ju që kemi ardhur te shtandi ynë, ju falenderojmë shumë për vizitën.

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu